Šroubováky
Šroubováky

Šroubovák krátký nebo dlouhý, plochý šroubovák, šroubovák křížový, Pozidriv, Torx nebo úderový šroubovák pro zámečníky. Šroubovák izolovaný - VDE 1000V, rázový šroubovák, šroubovák precizní, i šroubovák teleskopický. Jděte dál a vyberte si šroubováky jaké potřebujete.

Šroubováky  Počet produktů: 43

Podkategorie

  • Šroubováky - sady
    Šroubováky - sady

    Sady šroubováků v praktických sestavách s doplňky nebo v praktickém balení.

  • Šroubováky křížové - PH
    Šroubováky křížové - PH

    Šroubováky křížové - PH všech velikostí v různých provedeních jako standard, profi, krátký a šroubovák křížový izolovaný - VDE1000. Šroubováky s magnetickým hrotem a ergonomickou rukojetí, včetně úderových šroubováků.

  • Šroubováky ploché - SL
    Šroubováky ploché - SL

    Šroubováky ploché - SL různých šířek a délek včetně plochého krátkého šroubováku a plochých izolovaných - VDE1000 šroubováků. Šroubováky s kaleným hrotem a ergonomickou rukojetí včetně úderových šroubováků.

  • Šroubováky pozidriv - PZ
    Šroubováky pozidriv - PZ

    Šroubováky Pozidriv PZ všech velikostí v různých provedeních jako standard, profi, krátký, šroubovák Pozidriv izolovaný - VDE1000 a úderový plochý šroubovák. Šroubováky s magnetickým hrotem a ergonomickou rukojetí. Jenom vybrat dobře.

  • Šroubováky TORX - T
    Šroubováky TORX - T

    Šroubovák TORX T v profesionální i standardní kvalitě ve velikostech T6 až T40 s magnetickým kaleným hrotem a ergonomickou rukojetí.

na stránku
Zobrazeno 31 – 43 z 43 položek
filter

Katalog

Slevy

Aktuálně není žádné zlevněné zboží.

Nejprodávanější produkty